El Junior anhela una combinació de somni per mantenir-se a Segona Catalana


  • Comparteix:

El Junior necessita una carambola per salvar-se

El Junior necessita una carambola per salvar-se

El Junior somia en una combinació de resultats que l'atorgui la permanència a la darrera jornada al grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han de vèncer aquest diumenge a les dotze al camp del Moja i esperar que Espluguenc i Martorell perdin. El club ha organitzat un bus d'aficionats, que sortirà a un quart d'onze del pàrquing del Leonardo da Vinci, per donar suport als seus jugadors.

Hans Schönhöfer ha donat en el tram final de temporada una escletxa d'esperança per a la permanència al Junior, que fa unes setmanes es veia quasi sentenciat al descens. En una última jornada de competició d'infart, els blau-i-negres s'ho juguen tot al camp del Moja, que de la seva banda també està immers en la lluita per la permanència. Aquest és el primer pas, sumar els tres punts en el seu partit, i és que tot el que no sigui el triomf no els serviria per complir l'objectiu.

Un cop assumida aquesta situació, els santcugatencs estaran atents als altres dos compromisos que es disputen a la mateixa hora i dels quals depenen per salvar-se. De fet, el Sant Cugat Esport serà jutge de la permanència del seu rival ciutadà. Els vermell-i-negres han de vèncer l'Espluguenc, de la mateixa manera que el Prat B ha de superar el Martorell. Si es donen aquests números, el Junior serà la temporada que ve equip de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.