SantCu, Junior i Mira-sol es reparteixen els triomfs al Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport s'endú dos dels quatre campionats en joc al 32e Torneig Ciutat de Sant Cugat - 10è Memorial Jaume Tubau. El Mira-sol Baco i el Junior, els altres dos participants, s'han endut un cadascun en un torneig marcat pel companyerisme i el bon ambient entre tots els jugadors.

El torneig s'ha disputat aquest cap de setmana a les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau. El tornejos s'organitzaven en format triangular, menys un que era un partit únic entre el Sant Cugat Esport A i el Junior A. Al dissabte, el Mira-sol C i el Sant Cugat Esport C es van imposar als dos primers triangulars. Diumenge, el Junior A ha batut el Sant Cugat Esport A per 0 a 3 i s'ha endut el títol.

El vicepresident del Sant Cugat Esport, Xavier Ros, assenyala que és una bona manera d'ajuntar jugadors de diferents clubs.

Xavier Ros

Creiem que aporta bàsicament fer ciutat. Ajuntem tres clubs de la ciutat i els nanos s'ho passen bé i gaudeixen del futbol.



També ha estat vermell-i-negre l'últim triangular en joc, que enfrontava el SantCu B, el Junior B i el Mira-sol A. El torneig ha aconseguit reunir a tres dels quatre clubs de futbol base de la ciutat, només ha faltat la Penya Blaugrana, que ha declinat la invitació. El bon ambient i el companyerisme entre els jugadors ha marcat el desenvolupament d'un torneig que ja és un clàssic del futbol santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.