La Penya Blaugrana Sant Cugat acomiada la temporada sota la pluja


  • Comparteix:

Els jugadors han recollit els seus respectius premis en una festa passada per aigua

Els jugadors han recollit els seus respectius premis en una festa passada per aigua

La pluja ha estat la protagonista de la tradicional festa de cloenda de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola Futbol Hristo Stoitchkov, en què totes les plantilles s'han reunit a la ZEM de Can Magí per dir adéu a la temporada 2014-15. Les plantilles han desfilat per la gespa del camp malgrat les adverses condicions climàtiques i l'entitat blaugrana ha premiat de nou els millors jugadors de cada equip pel seu comportament, per la seva regularitat i per l'assistència.

Per primera vegada des de la creació d'aquesta jornada, la pluja ha protagonitzat la festa de cloenda de la Penya Blaugrana, que no ha estat impediment perquè els més de 400 jugadors del club diguessin adéu a la temporada a Can Magí. Més enllà dels ja tradicionals guardons a comportament, regularitat i assistència i el trofeu als nens de l'escols i de benjamins, el club ha volgut fer especial menció al benjamí B i al cadet, que han ascendit de categoria.

La cita ha comptat amb la representació del FC Barcelona en el directiu Jordi Durà i amb la de la Federació Catalana de Futbol en el vicepresident Joan Soteras. El president de la Penya Blaugrana, Josep María Félez, ha destacat el bon paper de l'entitat durant la temporada.

Josep Maria Félez

Ja tocava, feia nou anys que ens feia dies esplèndids. Ha estat una temporada fantàstica, a més han quedat campions el benjamí B i el cadet.


A la presentació també hi ha assistit el Coordinador d'Entitats Esportives en funcions, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.