El Sant Gabriel guanya l'Igualada i s'emporta el torneig Jaume Tubau


  • Comparteix:

L'aleví del Sant Gabriel guanya (5-1) l'Igualada a la 10a edició del torneig Jaume Tubau organitzat pel Junior. Prop d'un centenar de jugadors han disputat aquesta competició que ha premiat el Llagostera com a conjunt més esportiu.

El Sant Gabriel s'ha coronat com a campió del torneig Jaume Tubau amb molta superioritat davant l'Igualada. Els del Besós han dominat el matx des del primer moment i han inaugurat el marcador. Ràpida rèplica i empat dels de l'Anoia que han marcat amb un gran xut.

A la represa, el Sant Gabriel ha demostrat la seva qualitat amb quatre gols consecutius que certificaven el seu triomf.

A les semifinals, el gran favorit, el Barça, ha caigut contra tot pronòstic davant l'Igualada i el Sant Gabriel s'ha desfet del Cornellà. El president de la secció de futbol, Sergi Renieblas, destaca l'alt nivell del torneig i l'esportivitat de tots els jugadors.

Sergi Renieblas




L'entrega de premis ha servit per coronar Damià de l'Igualada com a millor porter, Abert del San Gabriel com a millor jugador i el Llagostera com a conjunt més esportiu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.