El SantCu inaugura la lliga al camp del Can Vidalet i el Junior, al del Moja


  • Comparteix:

Imatge del darrer derbi entre el SantCu i el Junior

Imatge del darrer derbi entre el SantCu i el Junior

El Sant Cugat Esport i el Junior debutaran a la lliga del grup 3 de Segona Catalana de futbol al camp del Can Vidalet i del Moja respectivament el cap de setmana del 5 i 6 de setembre. Els vermell-i-negres iniciaran el campionat davant d'un dels candidats a l'ascens. El derbi santcugatenc arriba a la jornada 7 a la ZEM Jaume Tubau.

Junior i SantCu iniciaran la lliga a camp contrari després del sorteig efectuat aquest dimarts a la federació catalana de futbol. El Junior iniciarà la lliga al camp del Moja, on reeditaran el darrer partit de la temporada en què els santcugatencs aconseguien la salvació matemàtica. El primer matx a casa serà el 12 de setembre amb la visita del Gornal. Els de Hans Schönöpher tancaran la lliga al camp del Can Fatjó rubinenc.

El SantCu tambe comença la lliga lluny de casa, a Can Vidalet, i el primer matx a casa serà contra el Bellvitge, un dels aspirants a l'ascens. Els de José Alcaraz tancaran la competició al camp del Fontsanta.

El primer derbi entre SantCu i Junior arriba el 18 d'octubre a la ZEM Jaume Tubau i la tornada serà el 13 de març a camp del de Hans Schönöpher.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.