Junior B-Mira-sol i Cèltic-Valldoreix, inici de lliga dels equips de Tercera Catalana


  • Comparteix:

Junior B-Mira-sol repeteixen el derbi de la passada temporada a la primera jornada de lliga

Junior B-Mira-sol repeteixen el derbi de la passada temporada a la primera jornada de lliga

El derbi entre el Junior B i el Mira-sol obre la lliga al grup 6 de Tercera Catalana de futbol el cap de setmana del 5 i 6 de setembre i es repeteix la jornada inaugural de la temporada passada. El Valldoreix, al grup 11, debutarà al camp del Cèltic, en un duel de dos equips que van aconseguir la permanència a les últimes jornades de competició.

El sorteig ha deparat que el derbi del grup 6 inauguri la temporada entre Junior B i Mira-sol, el que és el mateix inici que la temporada 2014-2015. En els dos enfrontaments de la campanya anterior, hi va haver un triomf per a cada equip. Els dos conjunts van acabar la competició a mitja taula.

El Junior B tancarà la lliga el 29 de maig amb la visita del Juan 23. El Mira-sol tancarà la competició al camp del Pajaril de Ripollet.

El Valldoreix inicia la lliga al camp del Cèltic. Els dos equips tenen com a objectiu aconseguir la permanència sense dificultats. Els valldoreixencs tancaran la lliga al camp de l'Arrabal de Santa Coloma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.