El Sant Cugat Esport es deixa els tres punts a Sant Joan Despí


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport perd (2-0) contra la UE Sant Joan Despí a la 12a jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. La derrota deixa els santcugatencs en vuitena posició a nou punts del Sant Joan Despí, que es col·loca com a nou líder en detriment del Junior.

Ha arribat el final de la ratxa de triomfs del Sant Cugat Esport, que arribava a Sant Joan Despí després de sumar tres victòries consecutives i amb una trajectòria ascendent. La primera mitja hora de partit ha estat igualada, amb ocasions per totes dues bandes, i no ha estat fins el minut 36 de partit que no ha arribat el primer gol dels locals, obra de Joan del Cacho. És un gol que ha esperonat el Sant Joan Despí, que ha tingut a partir d'aquí les millors ocasions per ampliar l'avantatge.

Els santcugatencs també ho han intentat, però no han pogut derribar el mur local i menys veient com expulsaven el seu davanter centre, Javier Ruiz, per doble amonestació. Abans d'acabar i amb el Sant Cugat Esport buscant l'empat, Iván Fernández ha sentenciat amb un gol al contratac.

La derrota deixa els santcugatencs amb 18 punts i la setmana que ve reben la visita del San Mauro



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.