El Junior vol lluitar per l'ascens a Primera Catalana a la segona volta de campionat


  • Comparteix:

Abu Rafiu és el màxim golejador del Junior amb sis gols

Abu Rafiu és el màxim golejador del Junior amb sis gols

El Junior inicia la segona volta de campionat al grup 3 de Segona Catalana de futbol amb l'objectiu de lluitar per pujar a Primera Catalana. L'entrenador de l'equip, Hans Schönhöfer, destaca que, després de jugar contra tots els rivals, l'equip està capacitat per lluitar per l'ascens.

El Junior ha demostrat la seva regularitat durant les 17 jornades de competició amb un balanç de 10 victòries, quatre empats i tres derrotes. Són uns números que han servit perquè el Junior ocupi la segona plaça amb 31 punts, a dos del líder, el Sant Joan Despí. La solidesa defensiva amb 15 gols encaixats convertint-se en el segon equip menys golejat del grup expliquen la bona dinàmica a la taula classificatòria.

Els blau-i-negres també han demostrat la capacitat ofensiva amb dos noms propis. El golejador Abu Rafiu amb sis gols i el jove del planter Mario Domingo, amb cinc. Domingo ha demostrat el seu olfacte golejador, però també la seva qualitat amb diferents assistències.

L'entrenador de l'equip, Hans Schönhöfer, creu que cal fer un pas endavant i somiar amb l'ascens. Schönhöfer creu que cal reforçar la part defensiva per aspirar a pujar de categoria.

Hans Schönhöfer

Estem al nivell dels millors i cal tenir ambició per lluitar per l'ascens.


La marxa de Dani Garcia i la baixa de Victor Torras obliguen l'equip santcugatenc a reforçar-se de cara a la segona volta. El Junior inicia el segon tram de lliga davant el Moja, sisè amb 28 punts, i a sis dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.