El Junior inicia una esperançadora segona volta a casa contra el Moja


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior estrena la segona volta a casa davant el Moja aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda. Els santcugatencs inicien un període en què intentaran mantenir la segona plaça assolida durant la primera volta, lloc que dóna dret a la promoció d'ascens. Si ensopega el líder del grup 3 de Segona Catalana, el Sant Joan Despí, els blau-i-negres es poden situar en primera posició.

Els de Hans Schönhöfer van patir un lleuger sotrac durant les jornades 14, 15 i 16 en forma d'una derrota i dos empats, producte dels complicats compromisos i de les nombroses baixes que patia. La setmana passada, amb el retorn d'homes importants com Rafiu i Jordi Cortés, l'equip va poder carburar com el primer tram de curs i va superar l'Olímpic Can Fatjó.

Aquest resultat, juntament amb l'empat del Sant Joan Despí, el tercer consecutiu, tornar a col·locar el Junior en la lluita pel lideratge. Tot plegat serà en una primera jornada de la segona volta que durà l'equip de Schönöfer a rebre el Moja, conjunt que es troba a hores d'ara en cinquena posició i que el Junior va superar per 0 a 2 en el partit inaugural de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.