El Sant Cugat Esport ascendeix a Primera Catalana en l'any del seu centenari


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport ascendeix a Primera Catalana de futbol després de superar amb contundència el Moja (1-4), quan encara falten dues jornades per al final de temporada. Els vermell-i-negres compleixen amb l'objectiu marcat per la directiva a principi del curs i celebrarà el seu centenari a la màxima categoria del futbol català. L'equip de José Alcaraz s'ha sobreposat al gol inicial del Moja per proclmar-se campió del grup 3 de Segona Catalana amb una golejada.

A l'inici del matx, el Moja ha sortit més endollat que el SantCu, que s'ha atrinxerat al seu camp davant l'alta pressió rival. Els vermell-i-negres tenien dificultats per generar perill, i l'equip penedesenc ha aprofitat el seu avantatge i s'ha avançat al minut 14 amb un golàs d'Ivo Luque. El gol, però, ha generat l'efecte contrari i ha revifat els de José Alcaraz, que han empatat cinc minuts més tard gràcies al davanter Javi Ruiz. El SantCu, llençat, ha seguit generant ocasions de perill i Javier Pelegrín ha fet el segon, que avantatjava els visitants. Just abans del descans, Javi Ruiz ha enviat de nou la pilota al fons de la xarxa per col·locar l'1 a 3 en el marcador.

Els locals han sortit al segon temps amb els braços abaixats, reduïts davant la superioritat del líder, que s'ha dedicat a jugar sense precipitar-se amb els ulls posats en el cronòmetre. Tot i així, el SantCu ha continuat generant ocasions de perill i al minut 63 Ruben Benítez ha coronat la golejada amb un contracop de manual. Després del matx els santcugatencs han esclatat en una eufòrica celebració. El seu entrenador, José Alcaraz, relata l'emoció que ha suposat aquest ascens i recorda tot el treball dut a terme per aconseguir-lo.

José Alcaraz

No hi ha paraules. El compromís del vestidor amb el club i l'escut és increïble. Les sensacions són molt bones.


L'ascens a Primera Catalana coincideix amb l'any del centenari del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.