La 1a edició de la Qgat Cup aposta pel futbol inclusiu amb un partit d'exhibició


  • Comparteix:

El futbol inclusiu estarà present a la Qgat Cup / Font: Inclusivefootball.net

El futbol inclusiu estarà present a la Qgat Cup / Font: Inclusivefootball.net

La 1a edició de la Qgat Cup, organitzada per Elitesports, tindrà un partit d'exhibició de futbol inclusiu aquest diumenge a un quart de tres del migdia a Mira-sol entre els participants del torneig i jugadors de la Fundació Itinerarium. La competició de categoria infantil es disputa aquest dissabte i diumenge a Mira-sol i Can Magí amb el SantCu, el Junior, la Penya Blaugrana Sant Cugat, el Mira-sol, la Roma, el Liverpool i el Vila-real, entre altre conjunts.

Amb el títol 'Inclusive Football', el torneig Qgat Cup enfrontarà un representant de cada club participant del torneig i nois i noies amb necessitats especials. La Fundació Itinerarium ja utilitza aquesta metodologia de treball amb diferents entitats de futbol base català. Els precursors d'aquesta metodologia són el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, i l'àrbitre internacional Xavier Estrada.

La responsable de comunicació del torneig Qgat Cup, Sandra Casas, destaca que aquesta iniciativa potencia els valors del torneig.

Sandra Casas

Volem posar el nostre gra de sorra en el futbol inclusiu.


La Roma, el Liverpool i el BEC EUA Team aporten el segell internacional a la competició. El Barça, l'Espanyol, el Mallorca, el Vila-real, la Damm, el Mataró, el Jàbac, l'Hospitalet i el Cornellà, juntament amb els quatre equips santcugatencs (Junior, SantCu, Mira-sol Baco i Penya Blaugrana Sant Cugat), completen els participants.

Can Magí i Mira-sol acolliran la fase prèvia de dissabte. La fase final serà diumenge únicament a Mira-sol. La final serà diumenge a les cinc de la tarda i després d'aquest partit es farà l'entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.