La 1a Qgat Cup reuneix els infantils d'alguns dels millors planters del continent


  • Comparteix:

El cartell del torneig / Font: Elitesports

El cartell del torneig / Font: Elitesports

La 1a edició de la Qgat Cup aplegarà els infantils de primer any d'alguns dels millors planters del continent aquest cap de setmana a les ZEM de Mira-sol i Can Magí. Equips com el Liverpool, la Roma, el Barça, el Vila-real i l'Espanyol atorgaran prestigi a un torneig que també tindrà la presència de quatre clubs de la ciutat: el Junior, el Sant Cugat Esport, el Mira-sol Baco i la Penya Blaugrana Sant Cugat.

L'empresa Elitesports és l'organitzadora d'una cita en què també competirà un conjunt dels Estats Units, l'Elite BEC. D'àmbit estatal hi haurà la presència del Mallorca, mentre que els millors planters catalans també tindran lloc al torneig amb la Damm, el Mataró, el Jàbac, l'Hospitalet i el Cornellà.

Can Magí i Mira-sol acolliran la fase prèvia de dissabte. La fase final serà diumenge únicament a Mira-sol. La primera fase es disputarà en quatre grups de quatre equips, i els tres primers es classificaran per a la fase final, formada per quatre grups de tres equips. D'aquests, només els primers accediran a les semifinals.

Un dels organitzadors, Lluís Casas, explica que pretenen fer de la cita un referent per a l'esport i per a la ciutat.

Lluís Casas

El projecte és per tirar-lo endavant, que cada vegada vinguin més clubs. Volem que Sant Cugat sigui un torneig referent d'aquesta edat i que la ciutat sàpiga que té un esdeveniment important.


La presentació es durà a terme dissabte a dos quarts de set de la tarda a la ZEM de Mira-sol. A més, aquesta primera edició tindrà un partit d'exhibició de futbol inclusiu diumenge a un quart de tres del migdia a Mira-sol entre els participants del torneig i jugadors de la Fundació Itinerarium.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.