El SantCu celebra aquest dissabte el centenari amb una llarga jornada amb els partits dels primers equips


  • Comparteix:

El SantCu viurà una jornada completa / Font: Regional Futbol

El SantCu viurà una jornada completa / Font: Regional Futbol

El Sant Cugat Esport posa el punt final a la celebració del seu centenari aquest dissabte amb una jornada farcida d'activitats, reconeixements i futbol. La presentació dels 40 conjunts de l'entitat, una gimcana, un dinar popular, una actuació musical i parlaments de personatges rellevants del club donaran pas als partits: un entre veterans del SantCu i del Rubí i les jornades de lliga regular dels primers equips masculí i femení.

La matinal començarà a les onze del matí amb la presentació dels equips per aquest curs, en què més de 600 jugadors i jugadores desfilaran per la gespa de la ZEM Jaume Tubau. Mitja hora més tard, Dinamiks organitzarà una gimcana per a tots els jugadors i jugadores. A les dues, hi haurà el dinar popular al carrer de Ventura Gassol amb una previsió de més de 1.000 assistents. A dos quarts de quatre de la tarda, hi haurà els parlaments i, quan faltin 10 minuts per a les quatre, una actuació musical.

En aquest sentit, el president del SantCu, Llorenç Santasusagna, destaca que s'ha organitzat una cita amb moltes activitats perquè tothom pugui participar-hi.

Llorenç Santasusagna

Calia fer una festa per tancar el centenari i amb activitats per a totes les edats


Serà després de tots aquestes propostes quan començarà a rodar la pilota. Abans de la disputa dels partits oficials, es durà a terme un matx entre els veterans del Sant Cugat Esport i del Rubí.

Primera Catalana Masculina: Sant Cugat Esport - Manresa
Un cop acabat aquest matx, hi haurà l'enfrontament entre SantCu i Manresa corresponent a la quarta jornada de Primera Catalana. Serà a les sis de la tarda i entre dos conjunts que es troben en situacions molt diferents. El Sant Cugat Esport està vivint un inici de temporada complicat en el seu retorn a la màxima categoria del futbol català, amb dos empats i una derrota en els tres primers partits, si bé s'ha enfrontat a rivals durs com el Martinenc, el Mollet i l'Horta.

Els de José Alcaraz van caure per primera vegada la setmana passada al camp de l'equip hortenc, i són quarts per la cua. Amb tot, esperen sumar el primer triomf davant un Manresa que, de la seva banda, acumula dues victòries en les dues darreres jornades, davant Masnou i San Juan de Montcada. Els manresans són tercers a hores d'ara.

Primera Catalana Femenina: Sant Cugat Esport - Pubilla Casas
El primer equip femení del SantCu disputa la segona jornada com un dels sis equips que va vèncer en el primer partit davant el Seagull B. En la primera cita davant la seva afició, a les vuit del vespre, es veurà les cares amb un Pubilla Casas que va empatar a casa en l'estrena de la temporada davant el Viladecans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.