El Sant Cugat Esport rep el Girona B amb l'objectiu de fer de la Jaume Tubau un fortí


  • Comparteix:

El SantCu s'enfronta al Girona B

El SantCu s'enfronta al Girona B

El Sant Cugat Esport rep aquest dissabte a les sis de la tarda la visita del Girona B amb l'objectiu de consolidar la seva fortalesa com a local. Els gironins, conjunt jove i de qualitat, són setens al grup 1 de Primera Catalana de futbol, mentre que els de José Alcaraz són quarts per la cua, tot i que amb un partit pendent.

El projecte del SantCu a Primera Catalana ha arrencat amb un ritme acompassat, que ha privat l'equip vermell-i-negre d'adquirir un rodatge i ritme competitiu suficient després de set jornades de competició. L'equip va patir una davallada de rendiment al camp del Ripollet a la cinquena jornada i a la sisena l'Andorra va ajornar el partit que els enfrontava.

A més, el calendari no l'ha afavorit i ha fet que es veiés les cares amb alguns dels rivals forts de la lliga, com l'Horta i el Mollet. Amb tot això, Alcaraz es pren el partit de dissabte com un punt de sortida per assolir el creixement desitjat. Ho farà davant un conjunt que gaudeix de jugadors de gran qualitat, sobretot a la part ofensiva, com explica l'entrenador del SantCu.

José Alcaraz

És un equip jove, amb jugadors amb molt talent, sobretot per la part de dalt. Són molt desequilibrants en l'un contra un.


El SantCu intentarà sumar un triomf que se li resisteix des de fa ja prop d'un mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.