El Sant Cugat Esport perd al camp del Lloret tot i apropar-se a l'empat als últims minuts


  • Comparteix:

El SantCu ha perdut a Lloret

El SantCu ha perdut a Lloret

El Sant Cugat Esport cau (2-1) al camp del Lloret a la jornada 9 del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs, segons José Alcaraz, han tingut mala sort en un partit on han dominat totes les fases del joc excepte una, l'encert de cara a porteria. Finalment, però, una errada en defensa en el primer temps i una jugada aïllada en el segon han condemnat el conjunt de Sant Cugat, que no ha fet bo el gol de Javi Ruiz a la recta final de matx i ha sumat una nova desfeta.

El domini i les ocasions de gol en gairebé tot el primer temps entre el Lloret i el SantCu han estat de color vermell-i-negre. De totes maneres, en un córner a favor dels lloretencs, El Alami ha engaltat un refús des de la frontal de l'àrea per col·locar la pilota a l'escaire al minut 16. Els santcugatencs han estat incapaços de capgirar el marcador i han marxat al descans perdent per la mínima.

L'actuació dels vermell-i-negres a la segona meitat ha estat quasi bé perfecta tot i que, segons el seu tècnic, José Alcaraz, amb la mala fortuna de cara a porteria com a principal antagonista. La defensa in extremis, el pal o el porter a la ratlla de gol han impedit l'empat dels santcugatencs.

El Lloret, que no s'havia acostat a la porteria de Juanmi en tot el segon temps, ha fet el segon a falta de 12 minuts per al final. Amb el temps ja quasi bé exhaurit, Javi Ruiz ha aconseguit trencar la defensa lloretenca amb un gol però no han estat capaços d'empatar.

El tècnic santcugatenc, José Alcaraz, compara l'actuació de l'equip amb els enfrontaments davant el Manresa o el Girona B i lamenta els desencert de cara a porteria.

Jose Alcaraz

L'actuació davant el Lloret va ser molt semblant als altres dos partits, però no vam estar encertats de cara a gol


La setmana que ve, els santcugatenc visiten el Masnou, l'últim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.