El FS Sant Cugat torna de buit però amb moral tot i la derrota a Lliçà d'Amunt

Els santcugatencs no han pogut puntuar tot i fer un bon partit

El Futbol Sala Sant Cugat cau (6-4) a la pista del FS Lliçà d'Amunt a la setena jornada del grup 1 de Tercera. Els de Jaime Martínez han venut cara la victòria i han tingut opcions d'aconseguir l'empat davant un dels conjunts més forts de la categoria, però finalment els locals han fet el gol de la sentència que deixava els tres punts a Lliçà d'Amunt.

El matx ha tingut alternatives, tot i que els locals han dut la iniciativa en el marcador amb dos gols inicials que han neutralitzat els vermell-i-negres amb dues dianes d'Enric Sánchez. Abans del descans, el Lliçà d'Amunt ha fet dos gols més per marxar als vestidors amb el resultat a favor (4-2).

A la represa han anotat el cinquè i han deixat el partit gairebé sentenciat. Però els santcugatencs, amb molta intensitat i sense donar el partit per perdut en cap moment, han posat l'ai al cor als aficionats locals amb dos gols de Bernat Batllori. Amb 5-4 al marcador, els de Jaime Martínez han tingut ocasions d'anotar el cinquè i endur-se un empat cap a Sant Cugat, però finalment els locals han fet el sisè i definitiu gol que feia tornar els vermell-i-negres sense recompensa.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, lloa la intensitat i l'empenta dels seus jugadors.

Jaime Martínez

Estic molt content amb el joc de l'equip, la intensitat i la força mental que ha demostrat. Han intentat sempre tirar el partit endavant.

Dissabte que ve, els vermell-i-negres reben el Canet, líder de grup amb set victòries en set jornades.