Polidano (extècnic de l'Espanyol femení): 'Estic convençut que podríem haver redreçat la situació'


  • Comparteix:

Toni Polidano, el ja exentranador de l'Espanyol

Toni Polidano, el ja exentranador de l'Espanyol

El mirasolenc Antonio Polidano, entrenador de futbol de l'Espanyol femení destituït aquest dimarts, es mostra convençut en una entrevista a Cugat.cat que podria haver redreçat la situació de l'equip blanc-i-blau després d'un inici de curs en què només havia sumat dos punts en les nou primeres jornades. Tot i això, Polidano assegura estar agraït pel tracte rebut, i desitja sort a l'equip que dirigia des de la temporada passada.

ESCOLTA-HO

Les frases destacades de l'entrevista

'Estic intentant adaptar-me a la nova situació. Quan estàs en una competició tan exigent, tots els dies estàs preparant coses, intentant contribuir al projecte'.

'Els resultats fins ara no s'han assolit, tot i que el calendari ha estat dur en el tram inicial de la competició. En els nou primers partits ens hem enfrontat contra els sis equips que crec que estaran a dalt'.

'No sé si és precipitada, però sóc un home de futbol. Sé el que passa quan les dinàmiques no són positives. S'ha de buscar un revulsiu i el més fàcil és mirar a la banqueta'.

'L'últim partit que he dirigit el mereixíem guanyar de totes totes, ha estat el millor partit amb diferència. A mi m'ha fet sospitar que l'equip ja estava reaccionant'.

'Estic convençut que podríem haver redreçat la situació. Si no, hauria presentat la dimissió'.

'La relació amb l'Espanyol acaba de manera molt cordial, i estic convençut que amb molta gent del club la relació seguirà. Estic agraït pel tracte rebut, els hi desitjo molta sort'.

'Tinc ganes de treballar. Començaré a buscar alguna opció que pugui desenvolupar i que sigui motivadora per a mi'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.