El Sant Cugat Esport vol retornar aquest dissabte al camí del triomf en el matx contra l'Hermes


  • Comparteix:

Imatge del partit del SantCu al camp del Vic / Font: UE Vic

Imatge del partit del SantCu al camp del Vic / Font: UE Vic

El Sant Cugat Esport reprèn la temporada, aquest dissabte a dos quarts de set, amb la convicció de deixar enrere els mals resultats davant la Fundación Hermes a la setzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres van arribar a l'aturada nadalenca en el pitjor moment del curs, amb tres derrotes i dos empats en els últims cinc partits per col·locar-se ben a prop de la zona perillosa de la classificació. Ara mateix són catorzens amb 17 punts, els mateixos que el Ripollet, que ocupa places de descens.

La Fundación Privada Hermes tampoc no va acabar l'any en el millor moment pel que fa a resultats. Els barcelonins només van aconseguir un triomf en els últims cinc partits, amb un parcial de tres empats i una derrota. Tot i trobar-se per sobre a la classificació, l'equip local està a només dos punts d'un conjunt vermell-i-negre necessitat de punts per escalar posicions.

El tècnic santcugatenc, José Alcaraz, subratlla la dificultat del rival però confia en la capacitat del seu equip tot i els problemes de cara a gol.

José Alcaraz

És un camp complicat i el rival competeix molt bé. Nosaltres no venim d'una dinàmica positiva però no ho estem fent malament. La feina pendent és el gol


Al partit de dissabte podria debutar el darrer fitxatge vermell-i-negre, Aaron Adams.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.