El Sant Cugat Esport perd a Mollet i s'apropa a la zona perillosa


  • Comparteix:

Una acció del partit / Font: CF Mollet

Una acció del partit / Font: CF Mollet

El Sant Cugat Esport FC cau al Municipal Germans Gonzalvo (1-0) davant el CF Mollet a la dinovena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs han jugat 50 minuts amb un home menys per l'expulsió de Lluís Bassas i han vist com en el segon temps els locals feien l'únic gol del partit aprofitant un refús dins l'àrea. Amb la derrota, els vermell-i-negres queden dos punts per sobre de la zona de descens.

El partit ha començat bé per a un SantCu que ha tingut fins a tres ocasions per avançar-se en el marcador que no ha sabut aprofitar. Abans d'arribar al descans, els santcugatencs s'han quedat amb un home menys quan Lluís Bassas ha vist la segona targeta groga. Restaven 50 minuts de partit i els de José Alcaraz han intentat defensar l'empat davant un Mollet que, amb superioritat, s'ha estirat per buscar el gol de la victòria, que ha arribat després d'un rebuig de la defensa vermell-i-negra en una centrada lateral.

El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, creu que han de saber gestionar millor els partits.

José Alcaraz

En situacions que un futbolista ha de controlar no ho estem fent i portem dues setmanes jugant amb un menys. Això en aquesta categoria et penalitza.


Per banda del SantCu, ha debutat amb el primer equip Simón Basanta, del segon equip. La setmana que ve els santcugatencs reben el líder, l'Horta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.