L'Horta fa llenya de l'arbre caigut i goleja un SantCu que encadena quatre partits sense guanyar


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau per golejada (0-5) davant l'Horta a la vintena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els barcelonins han aprofitat la poca contundència de l'equip local per signar un gran primer temps. Els de José Alcaraz han sortit millor a la segona meitat, però no han estat efectius de cara a porta i han pagat cars els espais al darrere. El conjunt vermell-i-negre arrossega quatre jornades sense assaborir el triomf i és a només un punt del descens.

Un Sant Cugat Esport valent ha sortit a buscar les pessigolles al líder de la categoria, amb una alta pressió capitanejada pels davanters Aaron i Oriol. L'Horta s'ha desempallegat amb facilitat del plantejament local per fer-se amb el control absolut del partit. Autoritari amb la pilota i contundent a les àrees, ha marcat el primer al minut set en una bona combinació finalitzada per Genís Blasco.

Els barcelonins, dominadors en totes les facetes del joc, han fet el segon al minut 18 després d'una errada en fase de creació del porter Juanmi, que ha aprofitat Sergi Arranz, el màxim golejador de la categoria. El partit ha seguit la mateixa dinàmica i les ocasions dels barcelonins han caigut com una violenta tamborinada a l'àrea de Juanmi, però finalment s'ha arribat al descans sense canvis a l'electrònic.

La ressaca del primer temps s'ha traduït en un excés de confiança dels visitants, que ha permès una passa endavant de l'equip d'Alcaraz. Tot i gaudir d'oportunitats, fruit dels millors minuts vermell-i-negres, no s'han materialitzat en un moment on l'Horta semblava que encara era al vestidor.

Ara bé, tot i semblar adormida, la bèstia sempre pot esgarrapar. I així ha estat al minut 70 després d'una bona cavalcada de Salvador Torreño, que ha agafat la defensa santcugatenca a contra peu i ha filtrat una passada precisa perquè Marçal Lladó marqués el tercer. El gol ha estat una gerra d'aigua freda pels d'Alcaraz, que han vist aigualides les seves aspiracions de remuntada.

Els vermell-i-negres ho han seguit intentant amb menys esma però amb els mateixos espais al darrere i l'Horta s'ha agradat al contraatac. Dues dianes de Xavier Torrent han certificat la golejada per deixar l'equip de José Alcaraz en una situació complicada.

José Alcaraz

Ara mateix hem clavat un genoll a terra però jo segueixo confiant en el grup i ens aixecarem sense cap dubte.


La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del Manresa, que es troba en places de descens.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.