L'espessa defensa del Martinenc desactiva el Sant Cugat Esport, que perd el segon partit de la temporada


  • Comparteix:

El femení del Sant Cugat Esport cau en mans del Martinenc (1-2) a la divuitena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres han suat de valent per obrir una escletxa a l'entramat defensiu d'un equip visitant que n'ha tingut prou amb el primer temps per endur-se el triomf. L'equip de Tono Cadevall suma la segona desfeta de la temporada, contra el mateix rival a la primera volta, però segueix al capdamunt de la taula.

Les noies de Cadevall els ha costat arrancar en un primer temps d'autoritat del Martinenc. Una espessa defensa i un plantejament molt físic han desactivat el joc vermell-i-negre, que amb prou feines podien treure la pilota controlada. Ara bé, tot i trobar-se més còmodes que l'equip local, a les de Barcelona els ha costat generar ocasions i no ha estat fins al minut 30 que Eulàlia Bertran ha fet el primer.

A la recta final del primer temps Lara Claramunt ha comès un penal en una bona jugada ofensiva de les visitants i Nadia Vidal l'ha enviat al fons de la xarxa per marxar al descans amb avantatge de 2 a 0. El conjunt vermell-i-negre, però, no ha abaixat els braços i ha sortit un punt més intens a la represa.

Les noies de Cadevall s'han estavellat contra el mur defensiu del Martinenc i no ha estat fins al minut 63 que Alexandra Palencia ha retallat distàncies. Poc clarividents en el tram final de camp, ho han intentat del dret i del revés, però els esforços defensius de les visitants els ha permès esgarrapar els tres punts del camp del líder.

La setmana que, ve les santcugatenques visiten el camp del Levante Las Planas, el desè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.