El Junior vol recuperar la fortalesa a casa davant un resolutiu Atlètic Sant Just que viu un moment dolç


  • Comparteix:

Els santcugatencs són sisens amb 31 punts \ Font: Xavier Riera

Els santcugatencs són sisens amb 31 punts \ Font: Xavier Riera

El Junior pretén trencar amb la mala dinàmica a casa davant l'Atlètic Sant Just a la vint-i-unena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres van aconseguir guanyar a domicili la jornada passada i aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda volen repetir la gesta a casa, on dels últims quatre partits només han aconseguit un triomf. A més, el rival viu un moment dolç i encadena una ratxa de tres victòries consecutives que els ha situat una plaça per sobre dels de Schönhöfer, empatats a punts.

El conjunt de Hans Schönhöfer va aconseguir trencar amb la mala dinàmica la setmana passada i ara busca una continuïtat que el permeti agafar aire i situar-se de nou a les places capdavanteres de la taula. Els blau-i-negres, però, són lluny del bon moment de forma a casa i esperen allargar l'estat de gràcia aconseguit en el partit anterior per acabar de remuntar el vol.

El rival d'aquesta jornada, l'Atlètic Sant Just, arriba a Sant Cugat amb la certesa d'arrossegar una bona ratxa de resultats. Els santjustencs han assaltat la cinquena plaça catapultats per tres victòries consecutives i estan empatats a punts amb el Junior. El guanyador d'aquest partit, per tant, deixarà enrere un rival directe i posarà pressió als equips que lideren el grup 3 de Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.