El Junior cerca motivació davant el cuer, el Ciudad Cooperativa de Sant Boi


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Jordi Cortés

Imatge d'arxiu de Jordi Cortés

El Junior s'enfronta a casa aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda al cuer del grup 3 de Segona Catalana, el Ciudad Cooperativa de Sant Boi. Els blau-i-negres competiran a la recerca d'una motivació cada vegada menys present, tenint en compte que es troben a la zona central de la classificació quan falten 11 partits per al final de la temporada i després de posar terra per mig amb el descens la jornada anterior. Els santboians, de la seva banda, ho tenen molt complicat per salvar-se aquest curs.

L'ambició del Junior de cara a ser un dels equips capdavanters de la categoria va diluir-se fa ja mesos, agafant-se a la realitat d'un rendiment que a poc a poc els feia allunyar-se de les primeres posicions. Quatre derrotes en els últims sis partits han acabat de sentenciar aquestes aspiracions, i de fet l'equip és ara bastant més a prop del descens que de l'ascens. Tot i això, si els de Schönhöfer tenen una oportunitat d'or per tornar a acumular sensacions de qualitat és aquest cap de setmana.

A les instal·lacions de l'equip blau-i-negre hi aterra l'equip amb pitjors resultats d'aquest curs: la Ciudad Cooperativa, que va ascendir la temporada passada, no s'ha adaptat en cap moment a la categoria i només ha sumat un triomf en les 23 jornades de competició que s'han disputat fins ara. El cap de setmana passat, això sí, es va avançar amb un 2 a 0 davant la Gornal, però l'equip hospitalenc va acabar empatant el partit.

Els santboians, doncs, rendeixen contrarellotge per intentar una salvació que cada vegada és més lluny: són a 14 punts de la permanència quan en falten 33 per jugar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.