El Sant Cugat Esport agafa aire i trenca davant l'Avià una ratxa de set jornades sense guanyar


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport s'espolsa l'angoixa després de superar (4-2) el cuer del grup 1 de Primera Catalana, l'Avià, i trenca així una ratxa de set jornades sense conèixer la victòria. Els santcugatencs han arribat a manar per 3 a 0, i tot i que els avianesos han retallat distàncies, el SantCu no ha patit en pràcticament cap moment per sumar els tres punts. Els vermell-i-negres agafen aire respecte un descens del qual estan tres punts per sobre.

Després de setmanes d'angoixa, de veure com en els últims minuts s'esvaïa l'oportunitat de guanyar i d'apropar-se jornada rere jornada al descens, el SantCu ha aprofitat una situació favorable per trencar aquesta dinàmica i recuperar sensacions, sobretot de cara a porteria. Això sí, qui ha avisat primer ha estat l'Avià, que al minut 5 ha obligat Juanmi a fer una gran aturada perquè els locals no comencessin per darrere en el marcador a les primeres de canvi.

L'argument dels d'Alcaraz era buscar el cap del brasiler Wilker Henrique, davanter que el SantCu ha incorporat fa tres setmanes i que s'ha estrenat aquest dissabte com a titular. Amb Wilker com a principal referència, els vermell-i-negres han avisat amb dos xuts i, finalment, s'han avançat al minut 38 mitjançant David Castellanos, que ha rubricat una primera part de gran rendiment.

A la represa, el gol no s'ha fet esperar i als cinc minuts de la segona meitat Rubén Benítez ha marcat després d'una nova acció de mèrit de Castellanos. Des de llavors, el SantCu s'ha bolcat a cercar el tercer, que podria haver arribat en nombroses ocasions, però els locals no han estat encertats als metres finals. Al minut 70, però, Sergi Santesteban ha regalat una gran assistència a Wilker després d'una jugada de banda i el brasiler només ha hagut d'empènyer la pilota a la xarxa.

Quan tot semblava sentenciat, Miguel López ha escurçat distàncies per a l'Avià a la sortida d'un córner, i tot i que en un principi el SantCu s'ha fet enrere, Patrick Chico ha fet el quart gràcies a una gran passada d'Oriol Fernández, molt actiu després de substituir Wilker. López de nou, a l'últim minut, ha fet el segon dels visitants, ja anecdòtic. El tècnic dels santcugatencs, José Alcaraz, defineix la victòria com a merescura després de l'esforç de les últimes setmanes.

José Alcaraz

L'important eren els tres punts. Era un partit de sí o sí i l'equip ha competit molt bé. Veníem de tres setmanes en què havíem merescut més.


El SantCu suma 27 punts i acaba la jornada tres punts per sobre del descens. La setmana que ve visita el Girona B, rival directe en la lluita per assegurar la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.