El Junior és incapaç de trencar amb la irregularitat i perd a mans del cuer, el Ciudad Cooperativa

Arnau Rion, en una acció del partit

El Junior cau a casa davant el Ciudad Cooperativa (1-2) a la vint-i-quatrena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres no són capaços de donar continuïtat als bons resultats i han perdut cinc i només n'han guanyat dos dels últims set partits. L'equip de Schönhöfer és vuitè amb 34 punts, els mateixos que el Marianao Poblet i el Fontsanta-Fatjó, el setè i el sisè classificat.

El bon inici dels de Schönhöfer ha quedat palès al minut sis, quan David Bartumeus ha enviat la pilota al fons de la xarxa. L'alegria santcugatenca s'ha esvaït sis minuts més tard en un córner en contra del Junior, on el visitant Rafael Vilchez s'ha imposat a la defensa per empatar el partit. L'empenta visitant ha seguit i el mateix Vilchez ha fet el segon en un xut des de fora de l'àrea per marxar al descans amb avantatge.

Els dos gols han fet créixer un Ciudad Cooperativa que ha sabut suportar les escomeses locals en el segon temps. El Junior no ha estat encertat a les àrees i ha pagat de nou a un preu massa car la falta de regularitat. El tècnic blau-i-negre, Hans Schönhöfer, assegura que si no es canvia el xip l'equip patirà.

Hans Schonhofer

Si hem de patir, patirem. Hem de canviar el xip i aprofitar oportunitats.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten el Moja, l'avantpenúltim classificat.