Tres santcugatencs disputen la promoció d'ascens a Segona A i Segona B de futbol


  • Comparteix:

Benja és un dels tres santcuagtecs que es juguen l'ascens / Font: Jose Mendoza Vavel

Benja és un dels tres santcuagtecs que es juguen l'ascens / Font: Jose Mendoza Vavel

El futbolista santcugatenc Benja disputarà la promoció d'ascens a Segona A de futbol amb la Cultural Leonesa davant el Barça B. Benja jugarà el partit d'anada aquest dissabte a les set de la tarda al Miniestadi. El davanter santcugatenc Gabri, amb el Formentera, vol pujar a Segona B en una eliminatòria a doble partit davant l'Alavés B. El tècnic de Sant Cugat Marc Cabestany també vol ascendir a Segona B amb l'Olot i el seu rival serà l'Sporting de Gijón B.

Benja, principal amenaça per al Barça B
El davanter Benja, exjugador del Barça B, és la principal figura de l'equip i màxim golejador del conjunt de Lleó amb 24 gols. La Cultural Leonesa ha quedat campiona del grup 1 de Segona B amb 86 punts i amb només quatre derrotes.

Gabri vol l'ascens amb el Formentera
El davanter Gabri vol ascendir amb el conjunt balear a Segona B davant el filial de l'Alavés. El Formentera ha quedat campió de les Balears i aspira a pujar de categoria.

Cabestany vol fer història amb l'Olot
Marc Cabestany, segon entrenador de l'Olot, vol assolir l'ascens a Segona B. El rival serà el filial de l'Sporting de Gijón. Tots dos equips han quedat campions del grup català i asturià respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.