El SantCu B decanta el derbi davant el Junior B gràcies a una segona part molt inspirada en atac


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC B s'imposa (3-1) davant el Junior FC B en el derbi de la primera jornada del grup 6 de Tercera Catalana. Els vermell-i-negres s'han mostrat molt efectius i verticals en el segon temps i s'emporten els tres primers punts de la temporada davant un Junior al que li ha costat entrar en el partit i crear perill.

La temporada ha començat amb un derbi santcugatenc entre dos equips que ja es van veure les cares durant la pretemporada. El primer temps no ha tingut un dominador clar, tot i que el SantCu ha intentat buscar més el rival i ha tingut les millors ocasions per trencar el 0-0 inicial.

Ha estat en el segon temps quan el partit ha canviat arran del gol del vermell-i-negre Joel López, que ha marcat de xut ras una falta prop de l'àrea. El gol ha esperonat els locals, que han aprofitat la verticalitat dels seus homes per fer el segon mitjançant Simón Basanta, que ha resolt molt bé una passada a l'espai. Semblava que el partit es trencava en favor del Sant Cugat B, però el filial del Junior li ha donat emoció amb un gol de Josep Maria Farrés a la sortida d'un córner que ha tornat a ficar el seu equip en el partit. Però els locals han tallat qualsevol intent de reacció visitant quan Oriol Muriel ha sentenciat el matx fent el 3 a 1 en un mà a mà davant el porter després d'aprofitar una pilota pentinada per Simón Basanta.

El tècnic del filial del SantCu, Josué Olmo, destaca l'encert dels seus homes de cara porteria en el segon temps.

Josué Olmo

Sabíem que havíem d'aguantar perquè físicament no estem al cent per cent. A la segona part hem estirat línies i ens han entrat els dos primers xuts que hem tingut.


De la seva banda, l'entrenador del Junior B, Joan Barber, creu que els seus homes han acusat la falta de rodatge.

Joan Barber

El partit ha tingut diverses fases i crec que al principi ells han estat millor, tot i que hem fet coses bé. És el primer partit de lliga i s'ha notat que encara estem gairebé a la pretemporada.


Al final, els tres punts es queden a la ZEM Jaume Tubau. La setmana que ve els vermell-i-negres visiten La Romànica i el Junior B rep l'Athletic Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.