El Sant Cugat FC fa figa davant el Banyoles i suma un punt insuficient per fugir del descens


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC segueix sense aixecar cap i no passa de l'empat (0-0) davant un rival directe per la permanència, el Banyoles, a la 24a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres continuen barallats amb el gol i amb aquesta jornada l'equip de Joan Garcia suma el desè partit del curs sense veure porteria. L'equip és segon per la cua amb 21 punts, a quatre de la permanència, i ja fa tres jornades que no assaboreix el triomf.

Una primera meitat grisa de poc futbol i molta brega ha estat de domini santcugatenc, amb un SantCu que ha tingut les ocasions més clares dels primers 45 minuts. Els vermell-i-negres han acorralat el Banyoles gràcies a una pressió asfixiant, sobre la qual han edificat les jugades de més perill de la mà de Naoufal i Ferran Roca, les referències ofensives dels locals. Ara bé, l'encert de la defensa banyolina i la falta de punteria dels de Garcia ha mantingut l'empat al descans.

El Banyoles ha posat tota la carn a la graella per treure el cap a la segona meitat. La millora de l'equip ha establert la igualtat al camp i els visitants han arribat amb intenció a la porteria de Juanmi. Les ocasions s'han repartit a la represa i els de Garcia també han volgut dir la seva. Ara bé, un SantCu neguitós i maldestre ha pagat car l'excés de pressa en els metres finals per tancar el partit, incapaç de trencar amb la sequera golejadora. El Banyoles l'ha tingut en l'última jugada del partit però Juanmi ha tret una mà providencial per sumar un punt insuficient de cara a la salvació.

El porter i segon capità del Sant Cugat FC, Juanmi Beas, explica que l'equip es troba en el bon camí però ha de millorar de cara a porteria.



Juanmi Beas

L'equip necessita confiança però hem de seguir en aquesta línia. Hem de millorar de cara a porteria.




L'equip de Joan Garcia té un altre duel vital la setmana que ve i visita la pista del cuer, el Castellar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.