Un Sant Cugat FC en ratxa vol desfer-se de l'Atlètic Vilafranca per assaltar la part alta de la taula


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El femení del Sant Cugat FC vol ampliar la dinàmica positiva de resultats aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, quan rebrà el cinquè classificat, la Fundació Atlètic Vilafranca. Les noies de Toni Polidano s'han refet després d'estar vuit jornades sense conèixer la victòria amb una ratxa balsàmica que les ha permès escalar posicions i allunyar-se de la zona de descens. L'equip vermell-i-negre ocupa la setena posició al grup 1 de Preferent i una victòria serviria per assaltar la cinquena plaça de la classificació.

Dels últims sis partits el SantCu n'ha guanyat tres, n'ha empatat dos i només n'ha perdut un. Les santcugatenques són en el moment més dolç de la temporada i, ara que joc i resultats van de la mà, es conjuren per fer el salt a la part alta de la taula. Amb una victòria l'equip de Polidano se situaria en cinquena posició, plaça que ocupen les rivals d'aquesta jornada.

Les de Vilafranca del Penedès arriben a la cita en bona forma després de quatre jornades seguides sense perdre i volen fer valdre la bona dinàmica per esgarrepar un bon resultat de Sant Cugat. L'Atlètic Vilafranca té el SantCu a només dos punts de distància i una victòria posaria terra de per mig amb un perseguidor i les consolidaria a la cinquena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.