El Sant Cugat FC s'aferra a la categoria amb urpes i dents amb un valuós punt al camp de la Montañesa


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC esgarrapa un valuós punt (1-1) al camp del tercer classificat, la Montañesa, a la 29a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres s'aferren a la categoria amb urpes i dents gràcies a un solitari gol de Badre i a la bona feina dels defensors, que han aturat les embestides d'una Montañesa que mereixia més a la segona meitat. L'equip de Joan Garcia segueix en descens, és segona per la cua i té la permanència a dos punts de distància amb un partit menys.

La Montanyesa ha fet aigües en els primers compassos de partit, descol·locada i superada pels contraatacs vertiginosos d'un SantCu fresc i elèctric que ha tingut les ocasions més clares del primer temps. Els vermell-i-negres han fet mal a través de pilotes a l'esquena dels migcampistes rivals, amb un Ferran Roca molt còmode entre línies, que s'ha associat amb Naoufal i Badre per fer l'1 a 0. La Monta ha millorat abans d'arribar al descans, ha recuperat sensacions i hauria pogut forçar l'empat al final de la primera meitat.

Finalment, però, la reacció dels locals ha arribat al primer minut de la segona amb un potent remat de cap de Francisco Areitio. El gol ha donat ales a l'equip, que ha posat setge a la porteria d'un SantCu endormiscat, menys intens que a la primera meitat. Mentre que les ocasions vermell-i-negres arribaven en comptagotes, la producció ofensiva dels barcelonins ha estat un torrent d'ocasions a l'àrea rival. Els santcugatencs han patit de valent, s'han defensat amb tot i finalment han sumat un valuós punt per seguir somiant en la permanència.

El golejador dels santcugatencs, Badreddine Dahbi 'Badre', confia que l'equip aconseguirà la permanència i explica que, si bé el punt és bo, necessiten sumar de tres en tres.

Badreddine Dahbi

Estic segur que aconseguirem la permanència. És un bon punt a un camp complicat però hem de sumar de tres en tres, no podem conformar-nos amb l'empat.


La setmana que ve el SantCu visita el camp del desè, la Jonquera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.