Junior, Sant Cugat FC B i Mira-sol Baco donen color santcugatenc al grup 6 de Tercera Catalana


  • Comparteix:

Imatge del derbi Mira-sol contra Sant Cugat B de la passada temporada

Imatge del derbi Mira-sol contra Sant Cugat B de la passada temporada

El Sant Cugat FC B i el Mira-sol Baco iniciaran la temporada com a locals en el grup 6 de Tercera Catalana contra La Guardia i la Marina-Can Gambus respectivament, mentre que el Junior ho farà lluny de casa contra la Romànica. Els derbis santcugatencs es viuran a les jornades dos, quatre, 11, 19, 21 i 28.

El primer plat fort de la temporada arribarà en la jornada dos, quan el Junior i el Mira-sol Baco es veuran les cares a les instal·lacions del club blau-i-negre. El segon partit entre equips santcugatencs serà en la jornada quatre i de nou el Junior serà l'equip local, en aquesta ocasió davant el filial del Sant Cugat FC. Així doncs el Junior disputarà dos derbis consecutius com a locals a l'inici de la competició. En la jornada 11 el Sant Cugat FC B i el Mira-sol Baco es veuran les cares a la Jaume Tubau. La temporada passada vermell-i-negres i verd-i-negres es van imposar en els derbis que van jugar com a locals.

Pel que fa al final de temporada, el Junior acaba en el camp del Juventud 25 de Septiembre, mentre que Mira-sol i SantCu B reben el Llano de Sabadell i l'Hospitalense respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.