El Valldoreix suma el primer triomf a Segona Catalana al camp del Canyelles

El Valldoreix ha sumat el primer triomf del curs al camp del Canyelles / Font: Valldoreix

El Valldoreix FC suma el primer triomf al grup 2 de Segona Catalana després de superar a domicili (2-4) el Canyelles. Els homes de Jose Vargas sempre han anat per davant en el marcador i han aprofitat la superioritat nunmèrica a la darrera mitja hora per certificar un triomf històric a la nova categoria.

Els valldoreixencs han sumat un triomf valuós al camp del Canyelles en un duel on ben aviat s'han avançat al marcador. Jordi Morcego, al minut 2, i Nico Olóndriz, al minut 23, han establert el 0 a 2 al lluminós. Els locals han retallat distàncies abans d'arribar al descans, però Nacho Torrentbó ha establert l'1 a 3 amb el qual s'ha arribat a la mitja part. A la represa, els locals han retallat distàncies al minut 78, tot i jugar amb 10 homes. El gol de la tranquill·litat dels de Valldoreix ha arribat al minut 89, obra del bigolejador Nacho Torrentbó.

El tècnic del Valldoreix, Jose Vargas, es mostra molt satisfet amb el primer triomf a la nova categoria.