La Penya i TeamPartners uneixen valors i esport al torneig mixt nocturn de futbol


  • Comparteix:

Imatge d'edicions anteriors del Torneig Nocturn

Imatge d'edicions anteriors del Torneig Nocturn

La Penya Blaugrana Sant Cugat i TeamPartners organitzen la 6a edició del torneig nocturn mixt de futbol 7 'Enganxa´t als valors' aquest dissabte a les ZEM de Can Magí i la Guinardera. Els participants són nois i noies des de 1r d'ESO i fins a 2n de Batxillerat i s'han d'inscriure presencialment a l'OMET, al Passatge de Coubertin 5, o a través de Pbsantcugat.com i Teampartners.net. L'objectiu del torneig és sensibilitzar els més joves a través de tallers sobre primers auxilis, anatomia i la importància de fer esport.

Un torneig consolidat i reconegut arreu del territori català que arriba a la 6a edició i que es va presentar la setmana passada amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, el representant del síndic de penyes del FC Barcelona, Ramon Termens, l'exjugador del FC Barcelona Samuel Okonowo i representants de l'Escola Gimbernat. El màxim mandatari de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ressalta que el torneig aposta pels valors i té el reconeixement mundial del FC Barcelona.




Josep Maria Félez

Tenim un reconeixement important per aquest torneig que aposta pels valors i obert a tota la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.