Sant Cugat treu targeta vermella al feixisme

Més d'una vuitantena de participants han omplert les pistes de Sant Francesc en el primer torneig antifeixista de la ciutat


  • Comparteix:

Els guanyadors del torneig amb els organitzadors / Foto: CUP Sant Cugat

Els guanyadors del torneig amb els organitzadors / Foto: CUP Sant Cugat

Un total de 12 equips i més de 80 participants han omplert aquest dissabte les pistes municipals de Sant Francesc en la primera edició del torneig de futbol antifeixista de Sant Cugat. La jornada, organitzada per la formació local de la CUP, ha donat el tret de sortida a l'una de la tarda i s'ha allargat fins a les set en una cita que, mitjançant el futbol, ha fet una crida a expulsar el feixisme davant el recent auge de moviments i partits d'extrema dreta. Tot plegat en un torneig que s'ha dividit en una lligueta regular entres els 12 equips i unes rondes finals que han servit per decidir els guanyadors, que s'han endut un obsequi.

La jornada també ha tingut la seva vessant gastronòmica, amb un dinar preparat pels joves del Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Els Lledoners de Can Cortés que han estat els convidats especials. Els organitzadors de la cita han qualificat el torneig 'd'èxit' i esperen poder-lo tornar a celebrar l'any que ve.

Més de 150 persones entre assistents i jugadors han fet també del torneig una cita per teixir aliances entre diferents col·lectius de la ciutat. Un dels membres de l'organització, Iñaki Uriz, ha destacat el 'bon ambient' de la jornada, ja que han pogut disputar-se tots els partits que tenien previstos i els participants han pogut crear complicitats entre ells.










Iñaki Uriz

La veritat és que ha sigut un èxit. Estem molt satisfetes per com ha anat la jornada. Hem pogut fer tots els partits que teníem previstos i hi ha hagut un molt bon ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.