Lidia Rubio assoleix l'ascens amb l'Espanyol B a la segona categoria estatal

La santcugatenca ha marcat un gol en el triomf blanc-i-blau davant el Monte

Temes relacionats

Lidia Rubio, la icona del SantCu femení marxa a l'Espanyol B (10/jul/19)

L'Espanyol B, amb Lidia Rubio, ha assolit l'ascens a la segona categoria estatal / Font: RCD Espanyol

La futbolista santcugatenca de l'Espanyol B, Lidia Rubio, ha assolit l'ascens a la Reto Iberdrola, segona categoria estatal, després de guanyar (2-1) el CD Monte a la final disputada a Madrid. Rubio ha inagurat el marcador per a les blanc-i-blaves que han sumat un segon gol abans d'arribar al descans. Les càntabres han retallat diferències, però el marcador ja no s'ha mogut més. La santcugatenca assoleix l'ascens en el primer curs a l'entitat blanc-i-blava procedent del Sant Cugat Futbol Club.

L'Espanyol B ha assolit el repte de la temporada, l'ascens a Reto Iberdrola. La santcugatenca Lidia Rubio ha estat protagonista de la final després d'inaugurar el marcador al minut 5.

Les blanc-i-blaves han dominat amb mà de ferro la Primera Nacional Temporada amb 63 punts sumats i amb nou més que el seu immediat perseguidor, el Sant Gabriel. Les blanc-i-blaves han sumat 17 victòries, un empat i una única derrota a la competició domèstica.

Rubio ha jugat sempre amb el SantCu fins que la temporada passada va fitxar per l'Espanyol B.