El SantCu vol allargar la dinàmica positiva davant del Mollet

Els vermell-i-negres, segons, volen guanyar aquest diumenge per apropar-se al líder, la Guineueta


  • Comparteix:

El SantCu vol derrotar el Mollet / Foto: Cugat Mèdia

El SantCu vol derrotar el Mollet / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del SantCu afronta una de les tres finals per ser campió del subgrup B de la Primera Catalana de futbol i d'aquesta manera jugar la promoció d'ascens a la nova Tercera Federació. Els santcugatencs, segons i a tres punts del líder, la Guineueta, rep el Mollet aquest diumenge a les 18. 30 h a la ZEM Jaume Tubau. Els d'Oriol Alcázar encadenen sis jornades sense perdre davant un Mollet que acumula tres derrotes consecutives.

El SantCu arriba en el millor moment de forma de la temporada després de sis jornades on han sumat quatre triomfs i dos empats. Els vermell-i-negres volen guanyar el seu partit i estar pendents del matx entre el Mataró i la Guineueta. El Mollet ja es va imposar en el partit de la primera volta davant el conjunt vermell-i-negre.

Sant Cugat i Guineueta es veuran les cares la propera jornada al camp dels barcelonins. En el partit de la primera volta, el SantCu es va imposar per 1 gol a 0.

L'entrenador del Sant Cugat, Oriol Alcázar, explica que "el Mollet és un equip molt treballat", que és molt bo en defensa i que se sent còmode sense la pilota. Alcázar destaca la capacitat dels molletencs "per sortir de pressa al contracop".




Oriol Alcázar

El Mollet és un equip molt treballat, bó en defensa i que està còmode sense la pilota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.