FUTBOL: El SCE visita el Montcada, quart, en plena recuperació a la classificació


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport es desplaça aquest cap de setmana al camp del Montcada, quart classificat. Els de Manel Delgado, implicats en la lluita per la permanència, miraran de sorprendre un conjunt que en l'anada els va vèncer a Coll Favà per 2 gols a 3. L'equip santcugatenc afronta aquest nou compromís sense baixes.

El Sant Cugat es troba en plena recuperació a la lliga després de sumar set dels 9 punts possibles les tres últimes jornades. Aquests resultats han permès l'equip de Manel Delgado allunyar-se un xic de la zona perillosa de la classificació i col·locar-se onzè amb 24 punts.

El defensa Cesar Crespo explica, en aquesta entrevista amb Anna Bernadó, les claus de la recuperació i el plantejament del Sant Cugat pel pròxim compromís davant el Montcada.

Cesar Crespo

La recuperació de l'equip es deu a un canvi d'actitud defensiva, que ens ha ajudat a no encaixar tants gols.



Cesar Crespo no ens ho podia confirmar, però nosaltres sí podem avançar que el tècnic Manel Delgado disposarà de tots els jugadors per disputar aquest partit, inclòs el recentment incorporat Vargas. El nou lateral del Sant Cugat va debutar la setmana passada davant el Sabadell Nord i ho va fer amb una victòria.

El partit de diumenge, corresponent a la vintiunena jornada del campionat de lliga de Preferent, no sembla fàcil. El Montcada ja va derrotar el Sant Cugat en l'anada per 2 gols a 3 en un partit molt disputat. Ara, ja en plena segona volta, els moncadins són a la part alta de la classificació, lluitant per un possible ascens, mentre que el Sant Cugat es troba implicat en una lluita ben diferent, la d'al·ludir el descens. Sigui com sigui, l'equip vermell-i-negre està prou motivat per intentar esgarrapar els 3 punts de Montcada.

El partit tindrà lloc diumenge a partir de les 12 del migdia a Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.