Repartiment de punts en el derbi entre el SantCu i el Rubí a Can Rosés

Els vermell-i-negres han dominat el matx amb clares ocasions de gol, però han empatat a 2

El SantCu ha empatat (2-2) al camp del Rubí a la primera jornada del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han dominat el partit en tot moment amb clares ocasions de gol, però sense encert en els metres finals. Els rubinencs s'han avançat a través de Ruy Gama, però Sergi Mas ha assolit l'empat per arribar al descans. A la represa, Jordi Ranera, a falta d'un quart d'hora, ha establert l'1 a 2, però els locals han igualat en una errada defensiva vermell-i-negra. Els santcugatencs reben la propera jornada la visita de l'Atlètic Sant Just a la ZEM Jaume Tubau.

Derbi vibrant el que s'ha pogut veure a Can Rosés entre el Rubí i el SantCu. Els vermell-i-negres han avisat ben aviat amb una clara ocasió de gol. El setge santcugatenc ha continuat i en un córner també han tingut una nova oportunitat per inaugurar el marcador. El Rubí ha despertat i ha posat la por al cos a la porteria santcugatenca. El gol ha arribat al minut 21 quan Ruy Gama ha estat molt oportunista per marcar l'1 a 0. L'alegria local ha durat ben poc, concretament tres minuts, quan Sergi Mas amb un bon xut col·locat ha superat el porter Gerard Guitart.

Abans d'acabar el primer temps, els homes d'Oriol Alcázar ha disposat de dues accions per marca el segon. Un xut al pal que ja es cantava com a gol i un u contra u davant el porter Guitart que s'ha convertit en un mur per als davanters vermells-i-negres. Descans, 1 a 1 al marcador.

A la represa, monòleg santcugatenc amb ocasions a dojo davant una passiva defensa rubinenca. El gol era qüestió de temps i Jordi Ranera no ha faltat a la seva cita amb el gol de la temporada passada. 10 minuts al terreny de joc i 1 a 2.

El Rubí ha reaccionat i ha començat a intensificar el seu domini amb centrades constants. Ocasions de gols locals sense encert. L'empat a 2 ha estat obra d'Edgar Álvaro que ha aconseguit igualar el matx. Repartiment de punts en un partit dominat per al SantCu.