El Sant Cugat aconsegueix una victòria de prestigi davant el Júpiter

Els santcugatencs han superat (2-0) els barcelonins i refermen la seva candidatura a l'ascens de categoria

El Sant Cugat Futbol Club ha aconseguit una victòria de molt prestigi (2-0) davant el Júpiter en el partit corresponent a la setzena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Amb aquest triomf, els homes entrenats per Oriol Alcázar recuperen les bones sensacions i certifiquen la tercera posició de la classificació, que els permet continuar somniant amb l'ascens de categoria.

El matx ha començat amb un Sant Cugat que, davant la pressió avançada del conjunt barceloní, ha estat capaç de generar algunes ocasions clares de perill. De fet, ha estat al minut 5 de partit, quan els vermell-i-negres han aconseguit obrir la llauna, però l'àrbitre ha anul·lat el gol per un fora de joc existent.

A partir d'aquest moment tot s'ha igualat i la falta d'encert ofensiu ha regnat sobre la gespa del ZEM Jaume Tubau. Abans del descans, el Júpiter ha buscat estrenar el lluminós arran de les accions a pilota aturada. No obstant això l'equip santcugatenc ha estat hàbil per resoldre-les amb contundència.

Després del pas pels vestidors el SantCu ha mogut fitxa i ha permès que el Júpiter s'arrisqués més en atac, fet que els vermell-i-negres han sabut aprofitar per estrenar el marcador. Al minut 71 de joc, Jordi Ranera ha estat l'encarregat d'enviar la pilota al fons de la xarxa després d'aprofitar un seguit de rebots (1-0).

Just després del gol, el Júpiter, que necessitava puntuar per allunyar-se de la zona de descens, s'ha bolcat en atac i els homes d'Oriol Alcázar han sabut treure'n profit tot ampliant la diferència gràcies al gol d'Alejandro Muñoz, que ha arribat al minut 78 de partit (2-0).

Els darrers instants de partit han estat un pèl rocambolescs, però els vermell-i-negres han protegit el marcador a la perfecció, aconseguint deixar la porteria a zero i recuperant les bones sensacions tot i les múltiples baixes ja confirmades en defensa.

La setmana vinent, el SantCu, que ocupa la zona alta de la classificació, visitarà el Manlleu, rival directe que acumula nou victòries en setze jornades de competició.

Oriol Alcázar

En aquesta categoria tots els partits són molt complicats de guanyar. Hem aconseguit una victòria que ens vindrà molt bé per afrontar els partits clau que venen ara.