El SantCu debuta a Primera Catalana davant el recentment ascendit, Turó Peira

L'equip santcugatenc començarà la competició el 2 d'octubre a la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

Partit del SantCu a Primera Divisió Catalana / Foto: Aina Villares

Partit del SantCu a Primera Divisió Catalana / Foto: Aina Villares

El primer equip masculí del SantCu començarà la temporada enfrontant-se a un nouvingut a la categoria, el Turó Peira i ho farà el 2 d'octubre a la ZEM Jaume Tubau. Els santcugatencs, enquadrats al grup 2 de Primera Catalana, tancaran la competició el 28 de maig davant l'Atlètic Lleida. El primer partit a fora de casa pels santcugatencs serà contra l'Alpicat a la segona jornada de la competició.

El conjunt vermell-i-negre s'enfrontarà a dos dels descendits de Tercera RFEF, Sants i Guineueta. Per altra banda, els equips ascendits de la Segona Catalana que es troben al Grup 2 són el Turó Peira, Pirinaica i l'Alpicat.

La temporada anterior, el SantCu va quedar cinquè al Grup 2 de Primera Catalana. El pròxim curs, l'equip santcugatenc lluitarà per tornar a situar-se entre els cinc primers de la classificació per accedir a la nova Superlliga Catalana, que començarà a partir de la temporada 2023-2024. Aquesta nova competició inclourà 16 equips únics de la Tercera RFEF i la Primera Divisió Catalana. A la Superlliga, ascendiran del segon al cinquè classificat de cadascun dels grups de Primera Catalana, també accedirà el guanyador de l'eliminatòria d'ascens i acabaran de completar la categoria els equips que descendeixen de la Tercera RFEF. L'objectiu amb aquest nou campionat és reduir la diferència per arribar a la competició d'àmbit estatal. "Considero que aquesta idea de Superlliga és molt bona, perquè després d'aquests anys de pandèmia s'han generat 3 grups de primera catalana i entenc que ha perdut una mica de valor amb tants equips en aquest nivell. Això fa que estiguis un pas més a prop de poder jugar tercera i fa que pugi el nivell si aconseguim ascendir aquesta categoria", afirma l'entrenador del Sant Cugat, Oriol Alcázar.


Oriol Alcaraz

Considero que aquesta idea de Superlliga és molt bona, perquè després d'aquests anys de pandèmia s'han generat 3 grups de primera catalana



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.