Els equips santcugatencs de Tercera Catalana coneixen els seus primers rivals

El primer derbi santcugatenc entre el Junior B i el SantCu B serà el 27 de novembre


  • Comparteix:

Partit del SantCu B a Tercera Catalana la temporada anterior / Foto: Cedida

Partit del SantCu B a Tercera Catalana la temporada anterior / Foto: Cedida

El SantCu B i el Junior B, al grup 6, i el Valldoreix B, al grup 13, ja coneixen els seus primers partits per iniciar el nou curs. Els equips santcugatencs començaran a jugar tots el mateix dia, el 18 de setembre i acabaran l'11 de juny de 2023. El SantCu B s'estrenarà al camp del Sant Quirze B i, també, acabarà a fora la temporada contra el Matadepera. El Junior B visitarà el San Cristóbal B a la primera jornada de lliga i finalitzarà com a local contra la Sabadellenca. Per últim, el Valldoreix B podrà estrenar-se a la lliga amb la seva afició contra el Ripollet B i finalitzarà el curs de visitant contra el Montsant de la Peira. El primer derbi santcugatenc del Grup 6 tindrà lloc el 27 de novembre, on el SantCu B rebrà al Junior B i la tornada serà el 30 d'abril al camp del Junior B.

El primer partit del SantCu B amb la seva afició serà a la segona jornada de la lliga on rebrà el Can Parellada C.F. i el Junior B també jugarà el segon partit al seu camp i jugarà contra el Castellbisbal. En canvi, el segon partit del Valldoreix B serà com a visitant al camp del Can Buxeres B.

L'any anterior el Sant Cu B va aconseguir molt bons resultats, quedant entre els tres primers de la taula del Grup 6 amb 63 punts, mentre que el Junior B va quedar cinquè al mateix grup amb 46 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.