El Sant Cugat femení guanya al Pradinyes i aconsegueix la segona victòria de la temporada

Les santcugatenques han guanyat sense apel·latius (6-1) al Pardinyes de Lleida davant la seva afició

Partit Sant Cugat Femení davant el Pardinyes de Lleida / Cugat Mèdia

El primer equip femení del SantCu ha superat amb solvència (6-1) el Paradinyes de Lleida en el partit corresponent a la quarta jornada del subgrup 1A de Preferent. El partit ha tingut un ritme alt, amb bona circulació de pilota i una alta intensitat per part de les locals. Les vermell-i-negres han acabat els 90 minuts amb molt bones sensacions de cara al proper matx a casa davant el Cambrils i ja són terceres de grup.

Els primers deu minuts han sigut sigut de tanteig sense cap ocasió clara, però si un parell d'aproximacions del Sant Cugat que no han acabat amb gol. Al minut 10 ha arribat la primera ocasió clara del Sant Cugat amb una molt bona transició després d'un córner en contra. La portera molt ben col·locada ha aconseguit refusar l'ocasió d'Ari. Dos minuts més tard Ari l'ha tornat a tenir amb una passada de la defensa del Sant Cugat que ha creuat tot el camp i ha deixat un 1 contra 1 clar davant la portera, ha tret una mà excepcional i ha aturat un gol cantat. El Sant Cugat ho ha continuat intentant amb possessions llargues de pilota, però sense gaire profunditat excepte accions puntuals per la banda esquerra. El Pradinyes buscava el joc en llarg, guanyar les segones jugades i només ha obtingut perill a pilota aturada.

El Sant Cugat ha proposat més sortint des del darrere i ha tingut algun xut des de fora l'àrea però sense excessiu perill. Quan més dominava el Sant Cugat ha arribat el primer gol de la mà de Laura Sesé al minut 20 (1-0) amb una grandíssima assistència de Carlota Rodríguez. El segon gol ha arribat tres minuts després amb una gran jugada per la banda dreta i la posterior centrada enrere. Desconcert entre la defensa i la portera que no ha sortit a buscar la pilota i s'ha passejat per l'àrea petita. Allà ha arribat la Carlota Rodríguez per fer més gran el marcador (2-0). El gol ha sigut molt polèmic i les visitants reclamaven un fora de joc, l'entrenador visitant ha protestat i ha estat amonestat amb targeta groga. L'alegria li ha durat poc al conjunt de Nacho Casanova perquè dos minuts després un golàs de Sònia Teixine ha retallat distàncies en el marcador (2-1) amb una gran acció individual anant-se'n de dues rivals i xutant des de fora l'àrea.

El partit ha seguit amb un ritme alt i amb molt bona circulació de pilota per part de les locals. D'aquesta manera ha arribat el tercer gol de la mà de Laura Sesé (3-1) en una gran acció col·lectiva. El Sant Cugat ha continuat pressionant molt bé la sortida de pilota de les rivals i les accions més clares han arribat amb aquesta gran pressió. El Pardinyes s'ha refet amb dues accions clares de gol que no han sabut materialitzar. En canvi, el Sant Cugat a la següent acció clara de perill, aquest cop per banda esquerra de la mà d'Elisabet Romero, ha fet la passada de la mort i la golejadora de l'equip, Laura Sesé, ha fet el quart (4-1). La davantera centre de les santcugatenques amb aquest gol ha firmat el seu particular Hat-Trick. Amb el (4-1) s’ha arribat al descans.

L'inici de la segona part ha seguit el guió de la primera. El Sant Cugat amb la possessió i el domini de la pilota, en canvi, el conjunt de Lleida ha buscat els contraatacs i ha creat perill a pilota aturada. Cinc minuts després de la represa Laura Sesé ha tingut el seu pòquer particular en una bona associació en atac de tot l'equip, però la portera ha tret la pilota sota pals. El Sant Cugat ha continuat tenint la possessió de pilota i el ritme del partit. Ariadna Gorrindo ha materialitzat una bona acció de perill en atac que ha superat la portera amb un xut creuat dins de l'àrea i ha acabat dins la xarxa (5-1). El matx ha continuat amb el domini de les locals i la segona part no ha tingut gaire història. El ritme i la intensitat han baixat considerablement i els entrenadors han fet canvis pensant en la següent jornada. Quan faltaven tres minuts pel final Ariadna Gorrindo ha fet el sisè i definitiu gol per tancar el partit (6-1).

El tècnic del conjunt santcugatenc, Nacho Casonava, s'ha mostrat molt content amb el resultat i el joc de l'equip. Ha destacat la importància de "donar minuts aquelles jugadores que havien començat la temporada amb menys protagonisme". Finalment, ha remarcat que "sumar punts sempre és positiu després de dues derrotes en tres partits" i ell vol "un Sant Cugat com el de la primera part".

La setmana vinent, el Sant Cugat rebrà la visita del Cambrils, rival de la zona baixa de la classificació.

Nacho Casanova

Donar minuts aquelles jugadores que havien començat la temporada amb menys protagonisme.