El SantCu es desperta a temps i acaba sumant un punt davant l'Igualada

Els santcugatencs empaten (1-1) contra els igualadins amb un gol in extremis


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Sant Cugat ha aconseguit un empat in extremis (1-1) davant l'Igualada en el partit corresponent a la quarta jornada del grup 2 de Primera Catalana. Els santcugatencs, que arribaven al duel amb molts dubtes després d'un inici de temporada irregular, han pogut sumar un punt davant d'un rival directe a la competició. La setmana vinent, el SantCu visitarà el camp de la Pirinaica, rival directe que, a hores d'ara, ha sumat més punts que els santcugatencs a la lliga.

El matx ha començat marcat, especialment, per l'alta intensitat i per la manca d'efectivitat de cara a porteria per part de tots dos conjunts. Malgrat això, l'Igualada, que encara no havia perdut cap partit de lliga, s'hi apropava amb ocasions força destacades i, quan el descans era a tocar, Pedro José Calvo ha obert la llauna després d'una bona acció col·lectiva trenada per la banda dreta (0-1).

Els homes d'Oriol Alcázar no acabaven de trobar-se còmodes, però tot i així, a les acaballes de la primera meitat, han tingut alguna ocasió per empatar el duel abans del pas pels vestidors. Amb tot, s'ha arribat al descans amb la derrota momentània dels santcugatencs, molt poc encertats, especialment a la zona de creació ofensiva.

A la represa, els igualadins han tornat a sortir amb la porteria entre cella i cella i han gaudit d'ocasions molt i molt clares per ampliar la diferència. Tot i això, totes elles s'han topat amb un Guillem Nadal colossal sota els tres pals.

Tot semblava dat i beneït, però els santcugatencs, amb l'ajuda de l'afició que s'ha acostat a la ZEM Jaume Tubau, han trobat els punts febles del conjunt visitant i, ja en el temps afegit, han empatat el duel per mitjà de Ruy Gama (1-1).

El tècnic del SantCu, Oriol Alcázar, ha destacat l'esperit i la mentalitat de l'equip, que en cap moment "ha abaixat els braços", tot i que ha reconegut que, aquesta temporada, "tocarà treballar molt per tal que els resultats acabin arribant".

La setmana vinent, el SantCu visitarà el camp de la Pirinaica, rival directe que, a hores d'ara, ha sumat més punts que els santcugatencs a la lliga.





Oriol Alcazar

A la segona meitat hem estat molt millor que a la primera. Hem gaudit d'ocasions i, per tant, penso que l'empat avui fa justícia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.