El SantCu recupera la senda de la victòria superant el Balaguer

Els santcugatencs han derrotat els lleidatans (0-2) amb dos gols en moments claus

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha recuperat la senda de la victòria davant el Balaguer (0-2) en el partit corresponent a la 25a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres han quallat un primer tram de partit molt fort i s'han avançat ràpidament en el marcador en una gran primera meitat. La segona part ha continuat amb la mateixa tònica que la primera i al final del partit Mario Manso ha deixat el partit vist per sentència. Els santcugatencs han sumat els tres punts després de diverses jornades i es col·loquen en setena posició amb 37 punts a expenses del que faci el San Mauro. A la següent jornada, els d'Oriol Alcázar reben la Guineueta, en un duel clau per poder assentar-se a la sisena plaça que dona accés a poder disputar els play-offs d'ascens.

El matx ha començat amb molta intensitat per part del SantCu, han sortit amb ganes de reivindicar-se després de diverses jornades sense endur-se els tres punts. El partit ha estat marcat pel gran inici dels d'Oriol Alcázar amb el primer gol als quatre minuts de Guillem Benet (0-1). El SantCu ho ha continuat intentant per fer més gran la distància en el marcador, però els vermell-i-negre no han tingut encert de cara a porteria. El conjunt lleidatà ha plantejat un matx molt defensiu amb dues línies de quatre i dos atacants, amb la intenció de dificultar la circulació de pilota dels santcugatencs. Així i tot, els santcugatencs han pogut trobar espais i generar ocasions, però el marcador no s'ha mogut i amb el (0-1) s'ha arribat al final dels primers 45 minuts.

A la represa, el SantCu ha seguit amb la mateixa dinàmica que a la primera meitat. Han intentat prémer l'accelerador i donar-li més velocitat a la circulació de pilota per trobar més espais entre línies, però ha sigut molt complicat davant una efectiva defensa dels lleidatans. Oriol Alcázar ha retocat l'equip amb un parell de canvis a l'equador del segon temps per buscar més profunditat davant una defensa tancada com la del Balaguer. Quan s'ha buscat més aquesta profunditat ha generat més ocasions de gols, però sense encert. Al tram final de partit ha arribat el gol de la sentència de la mà de Mario de Manso que ha assegurat els tres punts pels vermell-i-negre (0-2). Amb aquest resultat ha finalitzat els 90 minuts i a hores d'ara el conjunt d'Oriol Alcázar és setè a la classificació gràcies a la derrota del Martinenc, tot i que cal esperar a veure si el San Mauro fa la seva feina aquest diumenge.