FUTBOL: Roque marca dos gols i fa que el Sant Cugat surti de la zona de descens


  • Comparteix:

Dos gols de Juan Roque donen un important triomf al Sant Cugat Esport al camp de la Cerdanyola de Mataró. Els de Jordi Muñoz surten de la zona de descens i porten tres partits sense conèixer la derrota. Els santcugatencs fan un partit molt seriós i demostren la seva superioritat durant tot el matx.

Important victòria del Sant Cugat davant el conjunt mataroní, que li permet respirar una mica més tranquil·lament en recuperar alguns llocs a la classificació. Diumenge l'equip de Jordi Muñoz va sortit molt concentrat conscient del que es jugava i va superar un equip que es troba a la mitja de la classificació. El golejador del Sant Cugat en aquest partit, Juan Roque, explica que l'equip santcugatenc va dominar el matx des del primer minut.

Juan Roque

Hem dominat el partit des de bon començament i ells no han tingut gairebé oportunitats.


L'equip santcugatenc, que necessita continuar sumant punts, s'enfronta el pròxim cap de setmana a l'Olot amb qui va empatar a zero en l'anada. El conjunt olotí està immers en les places de descens directe i per tant encara té molt en joc fins que no acabi el campionat. Juan Roque ens parla d'aquest compromís posant l'accent en el que el Sant Cugat ha de fer.

Juan Roque

Fent la feina que estem fent ara no ens hem de preocupar pas pel contrari.


Després d'aquesta jornada el Sant Cugat és onzè amb 32 punts, fora de la zona de perill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.