La Penya Blaugrana Sant Cugat bufa les espelmes en el seu 44è aniversari

L'entitat santcugatenca ha celebrat l'aniversari amb un dinar de germanor a la Masia Sant Cugat


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra el seu 44è aniversari / Foto: PB Sant Cugat

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra el seu 44è aniversari / Foto: PB Sant Cugat

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha fet anys. L'entitat social i esportiva ha celebrat el 44è aniversari aquest diumenge a la Masia Sant Cugat. Un dinar de gala que ha estat presidit pels trofeus de Lliga, Copa del Rei i Champions League que ha guanyat en els darrers anys el FC Barcelona i on han assistit diferents personalitats del món de les penyes que segueixen al club català. Una commemoració del 44è aniversari de la Penya Blaugrana Sant Cugat que ha servit per fer valdre tant la tasca social com esportiva de l'entitat.

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha remarcat que cada any l'entitat "va a més". "El futur de la penya és sa, transparent i amb un augment potencial en el vessant esportiu, econòmic i social", ha explicat Félez qui també agraeix la feina que porta fent els darrers anys la junta directiva.

Al dinar de germanor de la Penya Blaugrana Sant Cugat, també hi ha assistit l'alcalde, Josep Maria Vallès, qui ha remarcat que "és una de les entitats més potents de la ciutat i d'arreu del país". "Amb una seu que té un gran patrimoni històric, la funció que té per promoure l'esport i la implicació que té amb la ciutat", aquests han estat els pilars que ha destacat Vallès per posar en relleu l'èxit de la longevitat d'una Penya Blaugrana, que com bé deia Félez, continua "mirant endavant".




Josep Maria Félez

La Penya Blaugrana és sana, transparent i amb un augment potencial tant esportiu com econòmic

Josep Maria Vallès

És una de les entitats més potents de la ciutat i d'arreu del país, no només per tenir una seu que té un gran patrimoni històric, per la funció que té per promoure l'esport, sinó també per la implicació que té amb la ciutat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.