L'Escola de Futbol Hristo Stoixkov primarà l'educació dels nens


  • Comparteix:

L'Escola Hristo Stoixhkov Penya Blau-grana Sant Cugat de futbol es va presentar oficialment ahir en un acte que va tenir com escenari la sala de plens de l'Ajuntament. Durant l'acte, presidit per l'alcalde Lluís Recoder, l'exfutbolista blau-grana va deixar clar que en la seva escola l'educació primarà sobre el futbol. El president de l'entitat Josep Maria Félez va reiterar la necessitat de posar gespa artificial al camp de Can Magí.

Josep Maria Félez, president de la Penya va voler aprofitar l'ocasió per recordar a l'alcalde la importància de posar gespa artificial al camp municipal de Can Magí i va explicar que ells treballen per fer un gran club.

Josep M. Félez

És un conveni ue ens ha interessat molt, hem lluitat i auí el tenim. Estem lluitant per fer un club el més gran possible.


Després d'exposar les funcions tècniques de l'escola, Hristo Stoixkov va remarcar amb les seves paraules el gran sentiment que l'uneix a la ciutat, ja que Sant Cugat va ser el primer lloc on va viure després d'abandonar el seu país, Bulgària. Stoixkov va insistir a destacar la part humana a l'esportiva com a objectiu de l'escola.

Hristo Stoitchkov

El futbol és important però jo com a persona no permetré que sobreposar el futbol a l'educació dels nens. Seré molt estricte en aquest aspecte.


La presentació oficial de l'Escola de Futbol Hristo Stoixkov va tenir lloc ahir a la tarda a la sala de plens de l'Ajuntament. L'acte també va comptar amb la presència del director de les escoles esportives Hristo Stoichkov, Antonio Sánchez i de l'alcalde Lluís Recoder que destacava que l'acord era molt interesant per la penya i la sant cugat.

Lluís Recoder

L'acord suposa un futur molt interesant per la penya i l'esport de Sant Cugat


L'Escola Hristo Stoixkov Penya Blau-grana Sant Cugat és la segona escola que porta el nom de l'exftutbolista blau-grana després de la de Vilafranca del Penedés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.