El Santcu se la juga a casa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport rep la visita del Vic a la vint-i-unena jornada de la Preferent Territorial de futbol. El conjunt vermell-i-negre s'enfronta a un rival situat tres lloc per sobre a la classificació i separat per només 3 punts.

El partit d'aquesta jornada es presenta vital pel Sant Cugat Esport. Els vermell-i-negres, setens a la classificació amb 31 punts, reben el Vic, quart amb 34. El fet de jugar a casa, amb el suport de l'afició, ha d'empènyer els santcugatencs a obtenir una victòria que els permeti seguir endollats a les posicions capdavanteres de la taula i no perdre de vista el nou líder, el Canovelles, que està a 7 punts dels nostres.

Els nois entrenats per Joan Esteva afronten el partit carregats de moral després d'obtenir un bon resultat la darrera jornada al camp del fins aleshores líder, l'Olesa. Els santcugatencs van ser capaços de remuntar un 2 a 0 en contra, amb dos jugadors menys, i empatar el partit. Si es va empatar a casa del líder amb un panorama advers, la victòria davant el Vic ha de ser una realitat.

El tècnic santcugatenc podrà comptar amb Cristian Moreno que, tot i ser expulsat la darrera jornada, va veure doble amonestació i per tant, podrà jugar el proper matx. Ilzarbe, en canvi, va veure la vermella directa i és la única baixa dels santcugatencs. Esteva es mostra confiat pel fet de jugar a casa.

Joan Esteva

Serà un partit complicat però tenim confiança perque juguem a casa


Diumenge el Santcu se la juga a casa. A les 12 del migdia, Sant Cugat Esport - Vic a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.