El Santcu remunta un 0 a 2 i s'imposa per 3 a 4

El Sant Cugat Esport remunta un 2 a 0 al camp del Montcada i s'acaba imposant per 3 a 4 en una segona part espectacular. Chema Buenache aconsegueix un hat-trick i es converteix en la figura del partit.

Si algú pensava que en futbol ho havia vist tot és que encara faltava per veure el matx d'aquesta jornada entre el Montcada i el Santcu. El Sant Cugat arribava a Montcada amb necessitats urgents de puntuar i els locals, segons, necessitaven vèncer per no distanciar-se del líder, el San Cristóbal.

La primera part ha estat de domini altern, però els de Montcada aconseguien avançar-se al marcador i marxar amb avantatge d'1 a 0 al descans. A la represa, els locals marcaven el segon i semblava que el matx quedava vist per sentència. Res d'això. Última mitja hora dels de Jordi Muñoz per emmarcar amb contraatacs ràpids acabats en gol. Quatre gols conecutius posaven el 2 a 4. Hat-trick de Chema Buenache i per posar la cirereta al pastís, Jorge tornava a marcar després d'algunes jornades amb sequera golejadora. Precisament Chema reconeixia que marcar just després del 2 a 0 havia estat molt important.

Chema Buenache

A l'inici de la 2a part ens han marcat el 2-0. La clau ha estat marcar ràpidament el 2-1. Llavors hem cregut en la remuntada.

Tot i que el Montcada marcava el 3 a 4 en temps afegit, el marcador ja no s'ha mogut. Victòria important i de prestigi pels vermell-i-negres que se situen 3 punts per sobre de la promoció de descens. Els santcugatencs reben la propera jornada al Vilassar de Dalt, conjunt de mitja taula.