El Santcu perd el partit a la segona meitat


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau derrotat per 2 gols a 0 al camp del Bellavista i trenca la ratxa de dues victòries consecutives. Els de Jordi Muñoz fan una bona primera part, però acaben cedint al segon temps.

En el que va de temporada, el Sant Cugat Esport no havia aconseguit tres victòries consecutives. Aquesta jornada podia ser una bona oportunitat per trencar aquesta estadística, però malhauradament la derrota ha tornat aparèixer pel conjunt de Jordi Muñoz. El rival, el Bellavista, és un dels candidats a l'ascens i prova d'això és la quarta plaça que ocupa.

El matx d'aquesta jornada es pot dividir en dues parts ben diferenciades. La primera meitat ha estat molt igualada i amb oportunitats pels dos equips, però sense moviment al marcador. El 0 a 0 dels primers 45 minuts donaria pas a un segon temps molt mogut i amb desenllaç fatídic pels vermell-i-negres. Així ho explica el jugador del Sant Cugat Esport, Jordi Bòria.

Jordi Boria

A la segoan meitat hem perdut el partit sobretot amb el primer gol


Després d'aquesta desfeta, els santcugatencs continuen tres punts per sobre de la zona de promoció de descens. Jordi Bòria explica els partits que resten de temporada i la importància de guanyar els compromisos de casa.

Jordi Boria

Després del partit del San Cristòfol, comencen els enfrontaments davant rivals directes per la permanència


La propera jornada els de Jordi Muñoz reben ni més ni menys que al líder del grup, el Sant Cristòfol de Terrassa. Els santcugatencs tindran una prova de foc davant un rival que està realitzant una gran temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.